Over mij

Mijn naam is Shana en ik hou van de kleine dingen in het leven. Ik geloof dat het de kleine dingen zijn die vaak de grootste impact hebben op jezelf en je omgeving. Eén van mijn belangrijkste doelen in het leven? Mensen laten lachen, met of zonder woorspelingen.

T-shirts en postkaarten
Met een knipoog naar het dierenrijk wil ik een glimlach op je gezicht en dat van anderen toveren door (h)eerlijke T-shirts en postkaarten te verkopen.

Tijdens mijn opleiding agro- en biotechnologie dierenzorg leerde ik Joyce kennen met al haar talenten. Eén daarvan is grafisch ontwerpen. Zet ons samen in een (virtuele) kamer en het kot staat in de fik. Ons enthousiasme en schaterlach vallen niet te blussen. Het resultaat hiervan zijn de postkaarten en T-shirts met woordspelingen over dieren en het leven.

Leibanden en hondenharnassen
Naast mijn passie voor flauwe mopjes, draag ik dierenwelzijn hoog in het vaandel. In 2021 studeerde ik af als hondengedragstherapeute via de opleiding Natural Dog Trainer Education dat gebaseerd is op de werkwijze van de beroemde Turid Rugaas. Hier leerde ik o.a. over de negatieve impact van halsbanden die voor vele fysische ongemakken zorgen. De leibanden en harnassen van Haqihana zijn daar de oplossing voor, waardoor je geliefde hond heerlijk kan genieten van wandelingen.

Aleppozeep
Wat heeft aleppozeep met Leerdierig te maken? Veel meer dan je denkt... De orang-oetans zijn met uitsterven bedreigd doordat hun natuurlijke habitat verdwijnt omdat palmolie een goedkope toevoeging is voor onder andere vele cosmetica- en beautyproducten. Leerdierig reikt jou een dier- en chemisch vrij alternatief aan: aleppozeep bestaande uit 55% lauriersbesolie en 45% olijfolie.

Duurzaamheid
Leerdierig hecht ontzettend veel belang aan duurzaam ondernemen. Daarom werk ik nauw samen met bedrijven die dezelfde visie hebben: duurzaamheid, eerlijke verloning, veilige arbeidsomstandigheden, transparante communicatie. Kort samengevat: respect voor de natuur, dier en mens.